I HATE THE WAY YOU LOOK AT HER..


GLEE

Skolan var som vanlig och blablabla slutade tio över tre, åkte på sång, sen hem och träffade mormor och morfar. Somnade på soffan sen åkte jag på dans har bara tittat på tv, kollar på glee just sen måste jag duscha så vet inte om jag kommer skriva mer idag, vilket ni nog är van vid nu men jaja.. ;)

MOBIL BILDER

jag har inte orkat eller hunnit blogga idag, fullt upp. men i morgon är det iallafall skola så ska snart lägga mig, har fixat lite bilder men har bara bilder från min mobil vilket typ bara är från camp nou, kommer annat senare.
men bjuder på liter bilder och säger sen god natt. bloggar i morgon! ;)
jag vet dålig kvalite osv men det får ni leva med nu, GODNATT

SVERIGE

Hann inte uppdatera nånting innan jag åkte i torsdags. Åkte till mormor och åt hem och packade sen stack jag ut med Alma, Alma och Linus... Hemma nu iallafall, super mysigt. Älskar Barcelona helt underbar stad! Kommer kanske upp bilder senare men just nu sitter jag i bilen påväg hem så kan inte ladda upp nått. Jag bloggar mer när jag kommer hem eller nått ;)

SNART SÅ....

efter farmor igår var jag med alma, alma och linnea.. cyklade runt va på donken sen hit.
vaknade vid ett, fixade mig sen åkte jag och mamma till valbo handlade lite inför i morgon
va ute och sprang och har nyss duscha, ska fixa mig nu sen packa det sista sen åker jag till mormor
bloggar mer ikväll :)

FARMOOR

Åker till farmor och äter, bloggar senare ;)

ALMA & MAJA

sitter hemma hos alma nu med henne och maja, var nyss borta i stensätra och kollade på lan
ja vi ska väl göra nått nu eller så, bloggar i morgon nån gång får se när jag har tid.. :)
maja och alma är söta

KONSTIGT INLÄGG OSV

Jo jag vet jag bloggar uselt! Igår var jag först med Sanna och Natalie, va på Aldos och filade sen åkte jag hem och packad och fixa. Sen kom Sanna och Linnea förbi sen cyklade vi till Natalie och spenderade natten där! Vaknade vid halv tolv nån gång, gick vi upp och åt frukost sen åkte jag hem och duscha, fixade mig sen cyklade jag mot Alma fortsatte sen ner på jernvallen och mötte upp maja, lite senare kom Sanna Linnea och Natalie, kollade på fotbollen sen cyklade vi till statiol och köpte glass. Cyklade och kollade lite in på jernvallen, spelade fotboll mot nå killar där, senare hamnade vi på Monroes se cyklade jag hem. Ska fixa lite nu byta om och så för att åka på raggan, sen sover jag hos Alma med maja, jag uppdaterar mer när jag kan och orkar! Puss hej ;)

FILLLM

har inte gjort så mycket nu på kvällen. ska lägga mig och kolla på love and other drugs nu så vi hörs i morgon! god natt :)

JUST MOVE IT

har inte haft nått o blogga om men va ute och sprang en sväng med alma för ett tag sen. har precis duscha och blir nog att sitta här resten av dagen, bloggar senare eller nått :)

MOBILBLOGG

Alma kom hit vid åtta nån gång, satt vid datorn sen cyklade vi till ica och köpte ben & Jerry åkte hit och åt den sen var vi här hela kvällen och grejade lite. Alma åkte vid elva nån gång, sitter och kollar på tv nu nån konstig film. Förresten så bloggar jag från mobilen nu, kan inte ladda upp bilder men jaja bättre än inget alls, min dator är trasig igen eller jag vet inte dom håller på och fixar den tror jag, om jag inte kommer uppdatera så mycket så är det för att jag inte kommer kunna sitta vid datorn idag eller nu och i morgon. Så blir inge mer inlägg idag, sov gott och god natt då! :)

SIF MATCH

var på siif matchen och kollade, åkte och köpte chips sen hem till mig
dom åkte för ett tag sen, ska äta snart och greja lite sen ska jag möta upp alma igen och sanna tror jag
men uppdaterar mer senare när jag har mer och skriva! ;)

BAJSBARN

alma kom för ett tag sen, nu ska vi snart ut och möta sanna bergqvist. hörs! :)

ALMA HUREMOVIC

drog till jernvallen med alma och kollade runt lite, träffade på sophie och nathalie gick till monroes och åt sen tillbaka till jernvallen och kollade fotbollsträning. åkte hem vid fyra nån gång för alma skulle på fotbollsträning, åt och grejs sen mötte jag upp alma igen så cyklade vi till stensätra och träffade lite boys, cyklade hem till mig vid halv elva nån gång, satt vid datorn sen kom almas mamma och hämta henne. ska sätta på en film eller nått nu, bloggar mer senare :)

SOL SOL SOL, HÄRLIGT!

drar ut i solen och chillar med alma! ♥

I WILL NOT WASTE MY TIME

godmorgon
har inget att skriva men ja, ska vara med alma senare iallafall så ska snacka lite med henne nu sen fixa mig så hörs senare :)

söta

GOD NATT ELLER NÅTT..

ähh orkar inte sitta uppe, bloggar i morgon! hörs :)

PÅSKLOV

jag tänker inte skriva vad jag gjort dom tidigare dagarna som jag inte bloggat på utan börjar nu istället blir så jobbigt annars. har fixat smilisar nu också så bloggen är helt klar nu!
har varit hos sanna hela kvällen, kom hem för ett tag sen
ska byta om och lägga mig och kolla film, har studiedag i morgon också så känns ganska skönt sådär!
men puss på er så hörs vi senare ;)

SANNA LINDFORS PLACE

alma har gjort om min blogg som ni kan läsa och se!
tack, vart riktigt nöjd.. enkelt och bra.
iallafall jag tog som många kanske fatta en kort bloggpause, va lite jobbigt ett tag osv
inget vi ska gå in på, jag är inte depp osv utan life goes on typ :)
jag bloggar mer när jag kommer hem tänkte bara visa att jag lever.
är hos sanna lindfors med alma, maja och henne såklart!
hörs ikväll ;)
bild knäppt av sanna med hennes älskade kamera! ♥

SANNA BLOGGAR INTE? Så jag får väl göra det åt henne!

Sanna suger ju på att blogga som ni alla har märkt! Förresten det är alma här nu!..
När bloggade sanna senast? för åtta dagar sen, det är ju skandal! Jaja. Har fixat hennes design nu och imorgon då jävlar ska ungen blogga! Fortsätt läs gullisar!
/ ALMA

DAG 2 - MINA NYÅRSLÖFTEN

hade inga tror jag, finns massa saker som jag borde ändra med mig själv
men inget jag bestämt som nyårslöften.

LIFE GOES ON EVEN IF I LOSE YOU

började med no i morse, engelska, svenska, lunch så gick vi och köpte jordgubbar mums! varmt ute börjar det bli också, sommar snart! hade sen religion och matte.. efter matten hade vi profil, dans sista. skyndade hem sen iväg till tandläkaren, kom hem för ett tag sen. har dans senare också, bloggar efter eller innan :)
bilder kommer kanske senare

JOHANNA LÖFBLOM

jag är med och tävlar om veckans blogg på johannas blogg, tryck HÄR för att komma dit!

RUN BITCH RUN.

hemma från en ja ha ''sprungit'' eller hur man skriver... ska äta nu sen åker jag på dans, kommer hem efter åtta nån gång så får se om jag bloggar då. hejdå :)

DAG 1 - EN BILD PÅ DIG SJÄLV OCH 5 SAKER DU GILLAR


• mina vänner
• musik
• min familj
• dans
• sommar


BLÄ USCH JA

inge bloggning igår, ovanligt va?
vanlig skola, sen efter matten cyklade jag och sanna hit, åt sen kom natalie hit och skulle lämna skivan men ja hon blev kvar så kom alma sen också lite senare, satt i min hall och snackade sen åkte vi till aga och käka eller ja, natalie åt och jag och alma delade på en pommes. efter cyklade vi runt lite sen hem till alma, haha. kom hem efter halv tio nån gång. pluggade osv
idag började det med matte, sen idrott, engelska, lunch gick hem till bergqvist och åt lunch tacos, mums! gick sen tillbaka till skolan för musik, va ju omprov för typ hela klassen, hahah!
slutade sen med spanska prov, cyklade jag, alma och maja hem till mig.. åt glass och kollade på tv, bara tog det lugnt. skulle ju åkt till tandläkaren nu men var fel bokning så ska dit i morgon istället :)
bild för nått tag sen, maja alma och jag :)

SÅKLART!

FÖR ATT JAG SKA HA MER ATT BLOGGA OM SÅ KOMMER JAG GÖRA DEN HÄR :)


BLÄÄÄÄ

asså ja som ni kanske märker så har jag försökt göra om min blogg men det går ju inte så bra..
jag ligger ganska efter med uppdateringen också som vanligt typ haha
haft en mysig helg iallafall. vädret i dag är ju så härligt också, blir nog bara att sitta inne idag..
uppdaterar senare :)

GOOOGOGGO

sitter hemma hos natalie nu, ska vänta på att sanna och almas träning ska sluta

FREDAG (L)

fredag, kanske hur skönt som helst! ska göra det sista nu sen åker jag förbi alma sen till skolan, bloggar så fort jag kan då! :)