SANNAMATILDA.DEVOTE.SE

nu är bloggen  klar med devote, tillfällig header osv så ni behöver inte klaga!! sparar den här bloggen eftersom jag förhoppningsvis kommer byta tillbaka till blogg.se men ledsen blogg.se just nu är devote bättre, så hej då bloggen! fortsätt läs fast jag byter till devote, tryck HÄÄÄÄÄÄÄR!!
HÖRS PÅ DEVOTE ;*

NEXT2YOU - CHRIS BROWN FT. JUSTIN BIEBER


DEVOTE

har fortfarande inte fått mail från devote så ja.. får blogga här tills dess då! ska snart åka till kusin och hälsa på dom senare ska jag till mormor och hälsa på min andra kusin och den ungen, haha! men kommer inte vara sån bra uppdatering idag skulle jag tro, ni får klara er.. hejsvej :)

''FÖRSENAT''

jag har inte bloggat nått med den här eftersom jag håller på med devote nu, jag är egentligen väldigt emot devote men det finns ju en app till den och då blir det enklare att blogga mer.. men om blogg.se skaffar så kommer jag såklart byta tillbaka!
iallafall så tältade jag med alma och sanna igår, hur kul som helst! somna vid fem och gick upp vid sju, åkte till hedåsen i bikini och bada, hem och duscha gjorde pannkakor sen åkte jag hem fixade mig sen kom sanna, åkte till tandläkaren sen tog vi bussen till gävle, kollade lite sen var det meningen att vi skulle åka hem till alma men ja, det slutade inte så bra, vi lära gå av vid biltema så min pappa lära hämta oss, hahah! lyckade tjejor osv.. ;)
jaa det här inlägget skulle ha publicerats igår men jag somnade när jag höll på med det så kommer nu istället, hahah! ;)

HEMMA

kom hem för ett tag sen, hur gullig som helst.. hann inte vara där nå länge för dom fick åka hem idag också så jag och farmor åkte ner på stan och kollade lite, ska lägga mig under täcket ett tag nu, så god nattt! ;*

BEBISSSSSSSS

jag är klar vid nio och det är sommarlov, rekord! men ska in till gävle med farmor och kolla på nya bebis, världens sötaste! jag bloggar när jag kommer hem, då kanske ni får lite bilder också, hare gööttt!
ni får en outfit sådär på morgonen, blå tröja:gina.bandeo.under:bikbok.svarta jeansen:S.A.L.T

SANNABBACKMANN.BLOGG.SE

ja nu är det så här att jag ska försöka börja blogga igen... ja dom senaste dagarna har vårat internet krånglat och vädret har inte varit det bästa så ja har varit ganska depp, haha!
orkar inte skriva igen en massa, känns onödigt för då kommer det bli ett väldigt k bry inlägg, så ja iallafall har varit ute en stund med alma och linnea, var på donken sen åkte jag och linnea hit och studsastuddsmatta, knäppte lite kort också.... hahahah!
ska krypa ner i sängs nu.. bloggar i morgon :)

OPPPPPPS

jag kan inte ta emot sms eller skicka sms så vill ni nått så skriv i chatten eller msn eller nått sånt :)

HEY GIRL, WHAT'S GOING ON?

god morgon! dåligt väder idag igen, har inget planerat så ska inte göra nånting idag. får se hur det blir, bloggar mer senare eller nått :)

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHHHHHHHHHH

vart en toppen kväll/natt hos linnea! orkar inte skriva så mycket men det var toppen. kom hem vid tre typ, har duschat och grejat lite. har nyss kolla på en film ska kolla på en ny nu, sen ska jag nog sova.. hur trött som helst!
k bry inlägg men datorn dampar sönder, HEJ DÅ!

NOTHING ELSE MATTERS

gjorde ett inlägg igår men det publecerades aldrig, men bloggen har varit det sista jag tänkt på idag och igår, lite snabbt om vad jag gjort:
igår, vaknade vid halv tolv, åt och fixade mig sen åkte jag förbi alma så åkte vi till sörtutt. var där hela dagen och bada och greja, lite senare kom maja också så badade vi med henne, sen cyklade vi hem, jag duscha och städa sen kom alma linus och lindfors, åt aga och hoppa och greja, linus gick vid elva tolv nån gång, kollade vi på never say never, sen gick vi och la oss.
idag, vaknade av alarm, låg kvar till tio, gick upp och åt sen åkte dom, låg kvar i sängen, bråkade med mamma sen har jag bara lega och stirra in i väggen, va nyss i valbo också en sväng.. hungrig är jag också men k bry ja..
ska fixa lite nu sen vi till linnea och firar henne med en massa så bloggen kommer inte vara igång så mycket. men bloggar i morgon annars, puss hej! :)

SÖRTUTTT

hej! bästa födelsedagen, började med att mamma kom vid två fick tre skal till mobilen och skyddsplast, hjälpte henne med en massa sen kom pappa vid fyra fem nån gång och då fick jag en cykel, sen kom mormor och morfar fick pengar och ''kräm'' sen kom lena och sune fick en plångbok märkes äkta, fick mer pengar av mormor sen kom farmor fick pengar sen kom lasse fick pengar sen kom adrian fick en trippeltång, fikade och åt med alla sen kom alma och alma hit, packade sen kom natta, cyklade och mötte sanna och linnea åkte mot sörtutt.. träffade rasmus, hannes, hampus, eddie och william dom åkte båt, satt iallafall där och mös ett tag sen kom maja också. fick paket också, tre par trosor, en byxdress och ett present kort! tack tjejer! älskar er.. ni gjorde min dag till den bästa, tack allihopa ! ♥

BRUNO MARS - LAZY SONG

kanske hur skön video som helst, älskart! ♥

110610!

klippte gräset och grejade igår sen vid nio åkte jag till alma vi åkte till sörtutt och mötte rasmus och hannes badade och höll på, åkte till hannes stuga ett tag kom hem vid tolv nån gång
strålande väder idag och ingen vanlig dag, min födelsedag!
ska duscha och greja lite nu sen ska jag till tandläkaren en snabbis osv, ja bloggar mer när jag kan ;*

SKOLAVSLUTNING

skolavslutningen igår, gjorde mig klar sen cyklade jag och mötte alma åkte till skolan och lyssna när dom sjöng och lite sånt. sen åkte vi till maja med klassen och grillade, spelade kubb och lite annat.. super mysigt! städade sen åkte vi först till alma sen till mig, fixade oss lite sen kom lindfors hit, åt sen åkte vi till furvik, stog längst fram och såg ulrik munther.. väntade i kanske två timmar men lätt värt det, han är hur snygg som helst! gick sen till skumdiscot, inte så fräscht, alma med också iputtad av nån dum konsitg grej.. kom hem runt två nån gång, duscha och sov.
lite bilder från igår

STHLM

lägger ut lite bilder från bussen i sthlm :)
hahahah! allafall nånting ;*

BADAA

lite segt med bloggnigen när det är vart och ''sommar'', var hos tandläkarn i morse värdelöst..
åkte hem och bytte om sen kom sanna hit, åkte till lidel köpte lite sen åkte vi till hedåsen och sola, årets första dopp gjort också! åkte hem duscha och åt sen åkte jag och mötte sanna igen så cyklade vi till sörtutt och träffade, hannes rasmus och stadin, cyklade och kollade på fotboll på göransson men värdelöst så åkte hem. ska duscha och fixa allt inför i morgon, skolavslutning wiiihooo! :D

GOD NATT

jag vet att klockan bara är över ni, men slår på en film och sover ett par timmar.. hörs i morgon ;)
blir mycke dubbel bilder nu men orka!

GRATTIS ALMA

GRATTIS ALMA FJORTIS LINDQVIST! ;* ♥

OVER AND OVER

ingen uppdateringa jag vet men har inte hunnit med bloggen
FREDAG- var i valbo sen var jag med sanna och alma på zenit
LÖRDAG- stockholm med en massa, grönan och shopping as kul!
SÖNDAG- valbo med maja och alma sen sov sanna och maja här
IDAG- vaknade åt och grejade lite, sen stack maja låg jag och sanna kvar ett tag, kollade på mamma mia två gånger sen kollade vi på rosa the movie, när sanna stack städade jag och va till trebo och sprang.. ska åka och handla lite nu, eller nått.. aja hörs senare, puss hej! :D
bild från bussen i sthlm, jag lindfors maja alma ;*

YESBOX

så några bilder iallafall, var med sanna och alma tidigare idag gjorde inget speciellt pratade mest, åkte hem vid fem nån gån för sanna skulle på match, åt sen åkte jag med mamma och pappa till trebo men orkade inte springa nå långt fick sånt håll... hahah
ska duscha nu sen ska jag ut med alma tror jag, puss hej! :)

KRISTIN LINNEA NATALIE SANNA

hann inte lägg upp bilderna igår, hittade inte laddaren sen dog datorn så ja får lägga upp dom idag men asså ja, inte så många för det tar sån lång tid och verkligen inte alla.. men kommer några här:
har en massa andra bilder men får räcka med dom här nu ;*

SNABBT

varit med kristin, linnea, natalie. åkte long board och grejade en massa, kristin knäppte 2000 tusen kort men tänker såklart inte lägga ut alla hahah. orkar inte blogga, har haft det as nice men dom iallafall. hörs i morgon, bjuder på lite bilder också :)
lägger upp bilderna i morgon godnatt ;*

ONSDAG

ganska onödig dag, började med no då vi körde land och rike, ingen engelska för våran lärare kom inte eller nått sånt, kollade på film på svenskan sen hade vi en och en halv timme lunch åkte hem och åt och grejade lite sen åkte jag förbi alma, på religonen kollade vi på massa klipp osv sen lära vi vänta typ 50minuter på matten som vi inte gjorde nått på, hon babla i tio minuter sen ja, slutade vi.. men nu är det iallafall lång helg vilket är hur skönt som helst! :)
nån random bild från i somras